Christelijke jongeren reizen

Wat is er fijner dan om na een druk studiejaar of een drukke baan heerlijk op vakantie te gaan. Even alle dagelijkse bezigheden achter u te laten en heerlijk te relaxen in een andere omgeving. Nog fijner is het om uw vakantie door te brengen met mede-gelovigen, om samen op zondag een kerkdienst te bezoeken en het geloof met elkaar te delen. Geloven stopt namelijk niet in de vakantie. U heeft dan juist ook meer tijd om stil te staan bij God en de bijbel.

Waarom zou u voor een christelijke jongeren reis kiezen?

Een christelijke jongeren reis boekt u niet voor niets. U wilt graag met mede-gelovigen uw vakantie doorbrengen in de sfeer die u gewend bent. Wat is dan mooier om samen met anderen te genieten van Gods schepping? Dat wil niet zeggen dat u de hele dag alleen maar over het geloof praat, maar het is wel fijn dat die momenten en mogelijkheden er tijdens christelijke jongeren reizen zijn. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een zondagse dienst georganiseerd door de reisleider, het bezoeken van een lokale kerk, tijdens een bijbelstudie, een sing-in of een dagsluiting. Bij christelijke jongerenreizen gaan genieten, plezier maken en met elkaar serieus bezig zijn, allemaal samen.

Wanneer u meegaat met een christelijke jongeren reis hoeft u zich geen zorgen te maken, dat er activiteiten worden georganiseerd waar u zich niet thuis bij voelt, omdat ze tegen uw principes ingaan. Ook is het leuk om tijdens christelijke jongeren reizen andere leeftijdsgenoten te ontmoeten die er dezelfde normen en waarden op na houden als u. Juist in een tijd waarin u soms het idee kunt hebben dat u de enige jongere bent die in God gelooft, kan het heel bemoedigend zijn om leeftijdsgenoten te ontmoeten die ook in Hem geloven.

Een leuke bijkomstigheid is, dat een groot deel van de christelijke jongeren hun toekomstige partner leert kennen tijdens een deelname aan een christelijke jongerenreis. Het biedt u ook de mogelijkheid om uw bijbelkennis te vergroten en meer over God te leren, door de bijbelstudies en de discussies die er gehouden worden.

Kies voor een christelijke jongeren reis!

Het mooie van christelijke jongerenreizen is dat er jongeren uit veel verschillende kerken aan deelnemen, en dat verschillen en kerkmuren tijdens de reizen wegvallen. Deze vakanties vormen u voor de rest van uw leven. Boek daarom snel een vakantie in christelijke sfeer en doe ervaringen op, die u uw leven lang niet meer zult vergeten!

Heb je een vraag?

Stel hem via Whatsapp voor snel antwoord +31 619 24 77 01

Volg ons

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op

Stel hem via WhatsApp: +31 619 24 77 01 Of stel hem hieronder;

Pin It on Pinterest

Share This