Camping Le Paradou

Camping Le Paradou is gelegen aan de rand van het natuurpark Livradois-Forez, midden in Frankrijk, tussen de grote plaatsen Lyon en Clermont-Ferrand. Deze camping van 9 hectare groot heeft 4 meren en er stroomt een rivier langs de camping. Oftewel; een heerlijke plek om je vakantie door te brengen!

De plaatsen zijn verdeeld over het parkachtige terrein en er is voldoende ruimte voor recreatie. Er zijn op de camping vele faciliteiten, zoals zwembaden, restaurant, sportvelden, speeltuin, trampolines etc. Hieronder een opsomming van de faciliteiten:

Bewerken
Restaurant WiFi-punt Speeltuin
Tafeltennis Tafelvoetbal Pooltafel
Zandstrand Voetbalveld Volleybalveld
Binnenzwembad Buitenzwembad Trampolines
Dierenweide Kampvuurplaatsen  

Omgeving

Het gebied is een midden gebergte (de camping ligt op 700m. hoogte), met een zeer divers landschap, prachtige uitzichtpunten, bossen en wateren. De omgeving leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld wandelen of mountainbiken, dankzij de vele uitgezette routes. De camping is gelegen tussen de 3 steden Vichy, Roanne en Thiers. Vlakbij is een skigebied waar je in de zomer op allerlei manieren de berg af kunt rijden of glijden. Ook zijn er een aantal meren en klimparken in de nabije omgeving.

Volg ons

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op

Stel hem via WhatsApp: +31 619 24 77 01 Of stel hem hieronder;

Pin It on Pinterest

Share This