Kampeerplaats Les Vals, Zuid Frankrijk

Ook in 2019 hebben we weer plaatsen op Camping Les Vals in Zuid Frankrijk. Hier bent u van harte welkom met uw eigen kampeermiddel. Het terrein is in terrassen verdeeld, met afgebakende plaatsen met zowel zon als schaduw. Het sanitair gebouw bevindt zich centraal op de camping. Toiletpapier is niet aanwezig, de douches kunt u onbeperkt gebruiken; hiervoor zijn geen muntjes nodig.

Eva Vakanties beschikt over een aantal bij elkaar gelegen plaatsen op deze camping. Van het EvaTeam zal hier ter plaatse altijd iemand zijn in de weken van 20 juli t/m 17 augustus. Een paar dagen eerder komen of langer blijven is wel mogelijk, maar wellicht is er dan geen teamlid aanwezig voor animatie. Op elke plaats is elektriciteit bij te boeken. Eventuele voorkeuren kunt u aangeven bij reserveren.

Camping Les Vals

Camping Les Vals is een middelgrote, maar rustige camping met ongeveer 100 plaatsen. Er is een mooi zwembad met peuterbad en terras. In het naastgelegen restaurant worden regelmatig activiteiten georganiseerd met muziek en bijvoorbeeld pizza of mosselen, maar ook is het mogelijk om er snacks of afhaalmaaltijden te halen. Ook is het mogelijk om brood te bestellen. Op het terras kun je gebruik maken van Wi-Fi. Het sanitair is centraal gelegen op de camping en netjes onderhouden. Er zijn geen muntjes nodig voor gebruik van de douches, maar neem wel je eigen toiletpapier mee voor de toiletten. Langs de camping loopt de rivier La Lergue; een heerlijke plek om verkoeling te zoeken, te zwemmen, spelen of dammen bouwen. Hier wordt dan ook volop gebruik van gemaakt bij warme temperaturen. Verder zijn er op de camping nog diverse voorzieningen zoals een speeltuin, sportvelden, tennisbaan, fitness, gratis midgetgolf en een schaduwrijke jeu de boules baan. Voor overige benodigdheden ligt het centrum van Lodeve op loopafstand van de camping.

Omgeving

De camping is gelegen in het zonnige Zuid Frankrijk, in het departement Hérault, in de regio Languedoc-Roussillon. Een ideale plek voor een afwisselende vakantie; bijvoorbeeld een dagje strand (op 50 min.), bezoek aan de grotten van Clamouse en Labeil of ga langs een van de mooie plekjes aan de rivier de Herault, zoals bij Les Gorges de l’Herault. Op slechts 6 km van de camping ligt Lac du Salagou; een groot meer waar je kunt zwemmen, bootjes of waterfietsen huren of suppen, maar ook mooi kunt wandelen en mountainbiken. De rivier de Herault leent zich prima voor prachtige kano- of kayak tochten. We organiseren dan ook eenmaal per week een gezamenlijk uitje om te gaan kanoën/ kayaken.
Voor de dagelijkse benodigdheden bent u binnen 5 minuten in het stadscentrum met winkels, supermarkten, restaurants, toeristen info, etc.

Activiteiten op camping Les Vals

Het Eva-team biedt in de zomervakantie een breed programma activiteiten aan. We hebben zowel gratis als betaalde activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin! Hoewel we veel organiseren en er vaak wel iets te doen is, willen we ook benadrukken dat u zich niet verplicht hoeft te voelen om deel te nemen. Vakantie is natuurlijk een mooie tijd om ook gezamenlijk als gezin leuke dingen te ondernemen.

Hieronder een aantal voorbeelden uit de vele activiteiten. Het definitieve programma voor de periode dat u komt, ontvangt u bij aankomst bij onze receptie. Een aantal activiteiten zijn vast onderdeel van het programma, namelijk de zondagse bijeenkomst, sing-in, kinderclub, zondagmiddag wandeling, sport en spel, pizza maken en kampvuur. Daarnaast bieden we ook een outdoor pakket aan, wat zowel vooraf als ter plaatse te boeken is. Naast het vaste programma worden er ook elk jaar ter plaatse nieuwe activiteiten aangeboden en worden er eveneens begeleide uitstapjes in de omgeving georganiseerd.

Gratis activiteiten, o.a.:

 • Kinderclub: Drie keer in de week is er kinderclub voor alle kinderen die op de basisschool zitten. Soms zullen we een knutselwerkje maken, maar we gaan ook leuke spellen doen met elkaar, zoals het ruilspel of een fotospeurtocht!
 • Bingo: de altijd favoriete bingo is erg in trek, met leuke prijsjes.
 • Samenkomst en sing-in: deze worden door ons zelf georganiseerd, maar mocht u een instrument bespelen, neem deze vooral mee! Als u een keer een dienst of Bijbelstudie wilt leiden, laat het ons dan weten. Tijdens de dienst is er een collecte voor het goede doel.
 • Sport en spel: dit zal minimaal twee keer in de week op het programma staan en de activiteiten zullen per week verschillen. Denk bijvoorbeeld aan een afmattende bootcamp, een voetbal- of volleybaltoernooi, aquajogging in het zwembad of waterpolo in het meer. Sport en spel is vanaf 11 jaar.
 • Zondagmiddag wandeling: Op zondagmiddag maken we een heerlijke wandeling door de omgeving om zo met elkaar de omgeving van de camping te verkennen. Deze wandeling is geschikt voor het gehele gezin
 • Uitstapjes in omgeving: Ook zullen we uitstapjes in de omgeving maken waarvoor u zich op kan geven. Voorbeelden zijn een dagje naar zee als groep, een kanotocht of het bezoek aan een grot. Wellicht vind uw gezin of een gedeelte van het gezin dit leuker om in groepsvorm te doen.
 • activiteiten dammen bouwen

 

Betaalde activiteiten

 • Barbecue: Heerlijk in de buitenlucht een gezamenlijk BBQ waarvoor je je kan opgeven.
 • Los mountainbike huren: €15,- per halve dag of €20,- per hele dag                                                                                           
 • Boogschieten: €7,50 p.p.
 • Bumperbal; voetballen, maar dan terwijl je zelf in een grote opblaasbal zit! Veel fun, en ook leuk om naar te kijken. €6,50 p.p.
 • Vlotvaren; eenmaal per week organiseren we vlotbouwen en -varen bij Lac du Salagou. Je kunt hier op eigen vervoer naar toe en wij zorgen dat materialen ter plaatse zijn. Na het leren knopen en in elkaar zetten van het vlot nemen twee ploegen het tegen elkaar op met een rondje varen op het meer.
 • Kanotocht: eenmaal per week vertrekken we (ieder met eigen vervoer) naar het vertrekpunt van de kanotocht. Prijs afhankelijk van het aantal personen en kano of kayak.
 • Meer activiteiten volgen nog…

 

Tarieven Kampeerplaats Les Vals

CAMPING Weekprijzen 201920-27 juli27 juli - 3 aug.3-10 aug.10-17 aug.
Kampeerplaats
4 personen
€ 265,-€ 265,-€ 265,-€ 265,-
Kampeerplaats
5 personen
€ 300,-€ 300,-€ 300,-€ 300,-
Kampeerplaats
6 personen
€ 335,-€ 335,-€ 335,-€ 335,-

KOKENSLAPENOVERIG
Keukenblok met werkblad
en dichtritsbare vakken
Matrassen met lattenbodems
voor de ouders
Tafel met stoelen
Opbergkast met dichtritsbare
vakken
Luchtbedden voor de kinderenParasol
KoelkastLuchtbed pompBuitenlamp
Gasfornuis (4-pits)Prullenbak
PannensetKleding droogrek
Serviesgoed

Beschikbaarheid Kampeerplaats Le Vals

Available
Booked
Gesloten
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Augustus 2019
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Helaas is er geen beschikbaarheid voor kampeerplaatsen op deze locatie. U kunt nog wel een kampeerplaats reserveren op locatie Le Paradou.

Volg ons

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op

Stel hem via WhatsApp: +31 619 24 77 01 Of stel hem hieronder;

Pin It on Pinterest

Share This